< > Információk
Kategóriák

SVAKOM péniszvibrátor Alex Neo 2 - fekete színben, okos, interaktív, ingyenes applikációval, akkumulátoros, TPE

47 796 Ft
Készleten
Paraméterek
Márka Svakom
Vízálló Nem

SVAKOM interkatív péniszvibrátor Alex Neo 2

A Svakom 2012-es indulása óta nemzetközileg elismert márkává nőtte ki magát az erotikai termékek piacán. A csúcsminőségű örömszerzők gyártója az Alex Neo 2 nevet viselő, egyéni férfi maszturbátor megalkotásával sem okozott csalódást.

A piaci igényeknek eleget téve alkotják meg időről-időre a legjobb élményt nyújtó, és minden igényt kielégítő örömszerzők széles termékpalettáját. Lehetőséget ad a modern szexualitás megélésére.

Az elérhető közelségbe került szexuális segédeszközök között te is biztosan megtalálod az igényeidet kielégítő terméket.

 

Mitől különleges az Alex Neo 2 péniszvibrátor?

A fekete, masszív külső tok egy ultra lágy, különleges spirális kialakítású, stimuláló belső felszínű hüvelyt rejt. A rendkívül rugalmas anyag igazodik minden formához és mérethez, így kényelmesen ölelve férfiasságod.

A tökéletes önkielégítés eléréséhez a 2 rendkívül erős beépített motornak köszönhetően megtalálhatod a számodra legjobb élményt nyújtó funkciót. A 7 különböző tolóerős stimuláló módozat, valamint az interaktív funkciók között biztosan akad péniszed kedvére való kényeztető kombináció.

A játékszereden egyetlen gomb van elhelyezve, biztosítva ezzel az egyszerű kezelhetőséget. Amennyiben a modernebb vezérelhetőséget kedveled, az applikációs Feel Connect irányításnak köszönhetően, gondtalan élvezetekre számíthatsz. A FeelConnect applikáció segítségével okos eszközödről is könnyedén vezérelheted a maszturbációs menetét. Ez az ingyenes applikáció iOS és Android rendszerrel is kompatibilis.

Ha számodra izgatóbbak a meglepetésszerű érzések, add partnered kezébe az irányítást, legyen ő bárhol a világon!

Emellett interaktív, 2D-s funkciók is elérhetőek az Alex Neo 2 használatával. Az erotikus perceket fokozva a virtuális szexélmény is adott lehet az Alex Neo 2 használata közben. Az interaktív videók és webkamera csatlakozás lehetősége teszi ezt lehetővé számodra. A kedvenc 2D videóidat elindítva fokozhatod izgalmi állapotodat, az interaktív webkamera funkcióval pedig megoszthatod élményed másokkal élőadásban. Egyedülállóan izgató élményben lesz részed.

Az elődjéhez képest egy kompaktabb kialakítású örömszerzővel találod szembe magad. Nincs más teendőd, csak hátradőlni és élvezni a péniszvibrátorod nyújtotta kényeztetést.

A könnyedén levehető hüvelynek köszönhetően nem csupán a tisztítás lesz egyszerű, de markodban tartva a saját tempódban és szorításodban ingerelheted péniszed egészét.

Az akkumulátoros vibrátorod esetében nem kell a elemcserével bajlódnod. Ha merülőben lenne kényeztetőd, csak egyszerűen feltöltöd a mellékelt USB-töltőkábel segítségével, és már készen is áll a következő játékra. Két óra töltéssel akár 1,5 óra játékidőt biztosíthatsz a következő alkalomra.

Érdemes a megfelelő környezetben használnod örömszerződet, hiszen maszturbátorod nem vízálló!

 

A tökéletes élmény eléréséhez javasoljuk a megfelelő síkosítást. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod.

A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint a tokból könnyedén eltávolítani a belső részt. A segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával pedig könnyedén megtisztíthatod azt. Száradás után a tokba visszahelyezve örömszerződet, már készen is áll a következő játszadozásra.

 

Érdemes tudnod, hogy a csomag a péniszvibrátoron túl tartalmaz még:

  • 1 USB-töltőkábelt

  • 1 angol nyelvű használati útmutatót

 

A Svakom gyártó termékeinek minőségét mi sem igazolja jobban, minthogy az Alex Neo 2 esetében is 2 év teljes körű garancia biztosított örömszerződre.  

 

Mit érdemes tudni az örömszerző anyagáról?

A péniszvibrátor belső, a férfiasságot ölelő része TPE/TPR anyagból készült.

Az örömszerző anyaga TPE, ftalát (phthalate) és latexmentes. A TPR a szexuális segédeszközök gyártásához használt, sokak számára termoplasztikus gumiként ismert anyag. Ennek hasonló tulajdonságokkal rendelkező változata a TPE, amelyet egyesek termoplasztikus elasztomerként ismernek.

Néhány szexuális segédeszköz gyártó a TPR, mások pedig a TPE megnevezést használják. Lényegében mindkettő ugyanaz az anyag. Kellemesen lágy, rugalmas, gumiszerű tulajdonságokkal rendelkezik. Felhasználásuk széleskörű, hiszen különböző keménységben állíthatók elő. A szexeszközök esetében leggyakrabban a valódi bőr érzetét keltő kényeztetőknél alkalmazzák alapanyagként. Ilyenek a valósághű műpéniszek, realisztikus vibrátorok és élethű művaginák.

Egy könnyű, puha és kellemes tapintású anyagról beszélhetünk. Rendkívül flexibilis, sok hajlítás után sem törik meg, így hosszú éveken keresztül élvezetet nyújt. Nem szakad, jó kopásállósági, hőállósági, mechanikai tulajdonságokkal bír. Kiváló ellenállóságot nyújt az oxidációval, a vegyi anyagokkal és anyag öregedéssel szemben.

Rendkívüli vízálló tulajdonsággal rendelkezik. Mindezeken felül könnyen színezhető, remekül szigetel az elektromossággal szemben, valamint újrahasznosítható, ami nagy előnye a klasszikus gumival szemben. Az anyag kiválóságának megőrzése érdekében azonban javasolt annak megfelelő ápolása és regenerálása.

Apró különbség a TPR, illetve a TPE között, hogy a TPR küllemét tekintve fényesebb, valamint alacsonyabb hőfokon olvad a TPE-hez képest. A nehezen lebomló ftalát a leggyakoribb szennyező anyagok egyike. Gyakorlatilag minden ember vérében, a hazai élővizekben és a házi porban is kimutathatunk ftalát szennyezést. Nagy mennyiségben a szervezetbe kerülve káros hatással lehet arra. A ftalátmentes örömszerzők tehát megfelelőek az érzékeny intim testrészek kényeztetésére is, azok irritálása nélkül. A TPE/TPR anyagú kényeztetőket javasoljuk a valósághű érzést kedvelők számára.

 

A péniszvibrátor kemény vázát képező része ABS anyag felhasználásával készült.

Az akrilnitril-butadién-sztirol (ABS) egy jó ütésálló képességgel, nagy keménységgel és hőre lágyuló tulajdonságokkal rendelkező műanyag anyag. Ezt kihasználva előszeretettel alkalmazzák a szexuális segédeszközök gyártása során is.

A kellő szilárdságot igénylő játékszerek esetében kiváló alapanyag lehet például a rúdvibrátorok előállításakor. Ezen túlmenően szinte minden segédeszközben megjelenik valamilyen formában, egyes esetekben csak a tokban, a váz szerkezetében, de gyakran maga a kényeztető főbb részeként.

Általában az alacsonyabb árfekvésű erotikus eszközök gyártásakor használják. Előnyeként említhető, hogy jó rezgésvezető és viszonylag tartós anyag.

Hátrányaként említendő fontos szempont azonban, hogy nem valósághű, sokkal inkább kemény anyagról beszélhetünk.

 

 

A legkielégítőbb játszadozás eléréshez elengedhetetlen a megfelelő síkosítás. A vízbázisú síkosítók használatával nem csak az élmény lesz felejthetetlen, de örömszerződ anyagát sem károsítod.

A maszturbálás végeztével pedig nincs más dolgod, mint megtisztítani örömszerződet a segédeszköz tisztítók egyikével, vagy langyos szappanos víz használatával.

 

Használata:

  • A megfelelő síkosítás után helyezd péniszed a maszturbátorba

  • Ezt követően a legjobb érzést nyújtó funkciókkal használatba is veheted játékszered

  • A rajta található gomb, vagy az applikáció segítségével vezérelheted kényeztetődet

  • A játszadozás végeztével kapcsold ki, és már csak az alapos tisztítás következik, ehhez távolítsd el a tokból a belső részt

  • Ez a teljes száradás után visszahelyezhető a külső burkolatba

  • Ezután örömszerződ már készen áll a következő játékra

  • Szükség esetén feltöltendő!

 

Termék jellemzői:

  • Hatása: ultra lágy érzés, állítható intenzitás

  • A nagy méretű örömszerzők közé sorolható

  • Hossz: 30 cm

  • Átmérő: 8,6 cm 

  • Anyag: ABS, TPE

  • Szín: fehér színű belső rész

  • Tok: levehető/fekete

  • Akkumulátor: Polimer Lítium 2500 mAh

  • Speciális jellemző: toló hatású működés

 

Termék előnyei:

  • interaktív szexélmény

  • tokból kivéve könnyedén tisztítható

  • kompakt kivitel

  • SVAKOM csúcsminőség

  • Feelconnect applikációval vezérelhető ( IOS és Android kompatibilis)

  • egyedi csomagolás

  • újratölthető akkumulátor

 

Termék hátrányai:

  • nem vízálló

 

A SVAKOM kényeztetők egyikét alkalmazva garantált kielégülésben lehet részed. A gyors szállítást követően már kezedben is tarthatod a diszkrét csomagolásba rejtett örömszerződet. Ezután már nincs más dolgod, csak vonulj el és kényeztesd magad kedved szerint!

Kapcsolódó termékek
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Értesítések
Kérjük, töltsd ki a következő űrlapot, ha szeretnél értesítő üzenetet kapni a termékről!